AED Philips HeartStart HS1
De AED met de kortste shocktijd!

Tijdens het ERC-Congres 2012 in Wenen, werd nog eens benadrukt dat reanimatie van fundamenteel belang is en dat de kwaliteit ervan belangrijk is; een concept dat overigens wereldwijd is opgenomen in alle congressen over dit onderwerp.

 

Naast reanimatie is defibrillatie een kapitale schakel in de chain of survival (keten van overleven)

 

Chain of Survival

1. Vroegtijdige herkennen en alarmeren

2. Vroegtijdig reanimeren

3. Vroegtijdig defibrilleren

4. Postreanimatiezorg

 

De kwaliteit van reanimeren moet optimaal zijn, defibrillatie en speciale zorg mogen in geen elk geval de reanimatie vertragen of onderbreken; 15 seconden onderbreking van reanimatie kan er voor zorgen dat alle winst verloren gaat. Samengevat, defibrillatie moet zo vroeg mogelijk plaatsvinden en de tijd tussen het stoppen met reanimeren en het afgeven van de shock dient extreem kort te zijn met een zo goed mogelijke kwaliteit van reanimatie.

 

 

In de grafiek ziet u welke gevolgen het langer uitstellen van een shock heeft op de overlevingskans. Deze daalt van 80%, indien men binnen 10 sec. een shock kan toedienen, naar 40%, indien men 15 seconden moet wachten om een shock te kunnen toedienen!

 

De Philips HeartStart HS1 is de AED met de kortste verkrijgbare tijd tussen het stoppen van de reanimatie en het afleveren van de shock; slechts 8 seconden.

 

Makkelijk te begrijpen, gesproken teksten begeleiden de gebruiker tijdens de hulp aan het slachtoffer, met inbegrip van het uitvoeren van de reanimatie. Niet alleen levert de HS1 alleen een shock als de patiŽnt deze nodig heeft, het apparaat voert ook dagelijks een zelftest uit en heeft een hoog beveiligingsprotocol zowel voor de hulpverlener als de patiŽnt.

 

Seconden kunnen levens redden!

AED Philips HeartStart HS1 pakket Ä 1150,- (was Ä1320,-)

inc. BTW en exc. verzendkosten

inc. draagtas, ophangbeugel, pictogrammenset en nu eerste jaar AED Service Plus.

 

Meer info of bestellen?

Heeft u meer vragen over de Philips HeartStart HS1 of wilt u deze AED bestellen?

Neem dan contact op met onze kenner van dit product : ralph@preventia.nl