Ontruimingsplan

Ook voor het maken van een bedrijfsnoodplan of een ontruimingsplan volgens de laatste geldende normen kunt u bij ons terecht. Wij maken voor u een plan op maat met als leidraad de NEN-norm voor ontruimingsplannen oftewel de NEN-8112. Onze ervaring heeft ertoe geleidt dat wij dergelijke plannen hebben gemaakt voor zwembaden, verzorgingstehuizen, kantoorgebouwen, basisscholen etc.

In het ontruimingsplan staan alle belangrijke zaken die in de praktijk een belangrijke rol spelen bij een werkelijke ontruiming. Tijdens de jaarlijkse ontruimingsoefening wordt dit plan getoetst. Ook de vluchtwegtekeningen (NEN 1414:2007)  met de bijbehorende pictogrammen die bij een ontruiming een belangrijke rol spelen, kunnen door ons voor u gemaakt worden. Klik hiervoor op de link Vluchtwegtekening hiernaast.

Indien u ons de opdracht verstrekt voor het maken van een ontruimingsplan, zorgen wij er voor dat dit door de plaatselijke Brandweer goedgekeurd wordt (indien vereist door de Brandweer). Kortom u krijgt van ons een plan dat tevens van de noodzakelijke goedkeuring is voorzien. Vraag vrijblijvend onze offerte aan voor het maken van een ontruimingsplan voor uw bedrijf, school of kantoor.